Tudnivalók

Ingyenes bevizsgálás!

Más szervizektől eltérően az ajánlatadásnak és bevizsgálásnak nincs semmilyen költsége. Csak a sikeres javításért kell fizetni. Hozza be szervizelni való eszközét, kollegánk rövid határidővel bevizsgálja, és ajánlatot ad önnek a javítás anyagi vonzatára.

Használt termékek

Cégünk használt termékek eladásával és megvételével is foglalkozik. Hozza be megunt számítógépét, notebookját, alkatrészét és árajánlatot adunk rá! Minden esetben a behozott terméket bevizsgáljuk, és ennek függvényében adunk rá árajánlatot. Az is előfordulhat, hogy nem tudjuk bevenni az eszközt, hiszen csak olyan termékeket áll módunkba vásárolni, amely még reális áron értékesíthető a piacon!

Garancia

Mind a javításra, mind a cégünknél vásárolt használt termékekre garanciát vállalunk! A használt termékek esetében ez 30 nap, szolgáltatás esetében a garancia a kollegáinkkal egyeztetett időpontig érvényes.

Márkafüggetlen

Garancián túli javításokat gyártótól függetlenül vállalunk. Bármilyen gyártmányú számítástechnikai terméket be tudunk vizsgálni, így annak gyártója nem lényeges!

Garanciális?

Acer, Asus, DELL, Fujitsu, HP, Lenovo, Packard Bell, Samsung, Toshiba laptopok és brand asztali gépek garanciális ügyintézést végezzük. A garanciális ügyintézéshez szükséges a vásárlást igazoló számla, vagy annak másolata, illetve a termékhez kapott garanciajegy is, természetesen ha kapott hozzá. Minden esetben külön átvételi elismervénnyel vesszük át a garanciális eszközt, melyen részletezzük annak minden hibáját, legyen az külsérelmi, vagy működésbeli. Természetesen fizikai sérülésre semelyik gyártó sem vállal garanciát, így ilyen esetekben csak garancián kivüli javást tudunk eszközölni, melyről részletes árajánlatot adunk!